Thursday, April 7

susah nak faham niat lelaki ni...

ini cerita..ini isi hati..ini isi pemikiran penulis....

bila aku call orang tuh dia dengar suara lelaki dia tanya dengan nada yang agak lain....


bila aku cakap aku nak tukar number dia marah...


bila aku reply sms sikit jer dia tanya kenapa..


bila aku 3G dia cakap lepas rasa rindu...


bila aku bagi mms gambar aku dia cakap rindu dia makin membuak-buak...


bila aku tak sms dia mengadu kat aku sakit..demam...panas..hujan..alasan yang pelbagai..
aku layan je....


bila masa aku mula cemburu dia cakap jangan cepat marah..tanya dia dulu..


baik kan dia?????

tapi!!!!!!!!!

bila aku sms tanya buat pe dia cakap dia bz....


bila aku call aku cakap bising dia cakap kat kedai memang la....


bila aku tanya facebook dia cakap jarang online..tapi hakikat 5 status setiap hari....


bila aku tanya pasal perempuan lain.. adik-adik dia kata nya....


bila aku merajuk dia diam....


bila masa aku rindu dia hanya mampu reply dengan emoticon senyum jer....

soalan nye!!!!

aku cukup memahami ker atau dia yang cukup menipu aku!!!!!
ker aku yang tak faham dia ada hidup dia sendiri????
ker lelaki memang cam tuh...cukup ego bila dengan perempuan..

tak sanggup da berfikir ni!

3 comments:

storyfromme said...

relax dear.cuba memahami sikap masing-masing dan saling bertolak ansur :)

perMYsirue bruTaL said...

ko sabar jak slgi ko ble sabar,nnti pndi la dia sedar 2 mcmmn kau syg dia...tp kau kena ada sikit sikap ego..klu ko tlampau mcm ni nnti naik kpala pulak

misz fae said...

saba k..memang lelaki sukar di fahami..kenali dye n kita akan tahu siapa dye..;)