Friday, April 8

im proud im single!

tajuk sama macam status kat facebook..
tapi masa aku update status tuh..
ada la seorang dua boys ni cakap aku desprate sangat sampai wat status gitu...

maaf yer cik abang...
itu bukan desprate..
definisi desprate ialah kemaruk....
kemaruk maksud nye nak sangat tunjuk or wat so ever la...
tapi sila faham desprate ker bila orang cakap dia single...

bayang kan tengah duduk-duduk d divider jalan..
tiba-tiba seorang lelaki nak kenalan..
antara benda dia nak tanya dan tahu ialah...
AWAK SINGLE LAGI KER?????

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
single lagi...
tuh kira desprate ker??
kalau belum berkahwin means single la kan...
a desprate single ialah orang yang akan mengacau rumah tangga orang lain dan akan merampas hak orang lain...
so kalau letak status facebook IM SINGLE NOW ada kacau orang ker???
tak kan.....
wanita bila cakap single secara terbuka maksud nya it's serious thing!

tapi lelaki bila cakap dia single walaupun perangai yang hadooo..
dia ialah sampah!!!!

sedesprate wanita dia tahu pilih lelaki yang terbaik bukan macam lelaki..
untuk lelaki pulak nampak sangat kedesprate tan nya bila wanita tepi jalan pun dia layan..

kan???kan???kan???

p/s:bukan kecewa kerana lelaki tapi kecewa perangai lelaki!

1 comment: