Wednesday, March 23

terima kasih bodoh kan saya!

ini sebuah kisah benar....
seorang wanita yang setia walau di main kan...

dear...........

bahagia nya bila ingat hari pertama kenal awak....
baik...romantik....
biar awak tak hensem macam ex saya dulu...saya suka tau..
biar awak tak kurus macam ex saya yang dulu dulu saya terima awak tau..
sebab awak baik sangat.....
awak tolong saya bila perlu...
awak teman saya bila saya nangis....
awak teman kan saya tido walau pun hanya dari fone saja...
bahagia nye!!!!serius saya bahagia......

setahun kenal awk...
awak cakap nak jadi boyfriend saya...
macam-macam awak janji.....
awak janji takkan buat saya nagis lagi...awak janji tak kan ada perempuan lain selain saya...
wahhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!
makin bahagia........
saya yakin awak betul-betul sayang saya....
so saya jawab I DO bila awak nak declare.....
saya bangga dapat jadi girlfreind awak...
bangga sangat-sangat...
biar jauh tapi awk selalu cakap jauh d mata dekat d hati kan????
awak ingat???

lepas tuh satu hari kita gaduh...
pasal satu benda yang awak tak boleh maaf kan saya...
awak pergi tinggal kan saya.....
saya sedih.....
7 bulan kita masih bercontact...
walaupun tak macam dulu tapi rasa bersyukur awak tak pernah lupa kan saya....
awak marah saya...wak maki saya...awak bagi alasan macam-macam bila saya sms atau call...
tapi tak pa...
saya faham.....

selepas 7 bulan kita da jadi baik balik...
awk cakap awak rindu saya...
awak call...saya dapat rasa awak macam sedih....
tapi saya lagi sedih bila awak cakap kita kan kawan....
huhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....
kawan????
ok....kawan pun xpa...asal awak tak lupa kat saya xpa.....

sekarang da 4 bulan kita da balik macam dulu....
hari-hari awak sms saya...hari-hari sy sms awak...
saya ketawa awak happy...
tapi kita tak declare lagi...
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
tak pa...saya faham.....
1 ari saya tanya awak da ada orang lain ker???
masih sayang saya ker???

awak jawab....
saya pernah janji takkan ada perempuan lain selain dan selepas AWAK....
saya sayang awak tapi saya masih nak belajar sayang awak macam dulu-dulu....

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...
cukup bahagia...
berbaloi bila saya sabar......

hari ni saya godek-godek facebook tau....
saya jumpa facebook kawan awak....
saya tengok gambar awak....
happy nye awak dengan kawan-kawan awak tuh....
saya senyum....
tapi kenapa gambar awak  kena tagged...
awak ada facebook ker???
kenapa saya tak tahu...
saya tabah kan hati buka....
memang facebook awak...
ada perempuan duk komen status awak..
awak panggil dia bee...
dia panggil awak abang ..... ......
huhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh??????
awak da ada girlfreind ka???
kenapa saya tak tahu.......
kenapa awak tipu saya.....

huhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!
apa pun terima kasih awak sebab bodoh kan saya.....



CREDIT TO GOOGLE..

18 comments:

AdyBudika said...

like..suke...

budaini said...

alahai... sedihnya....

cik sessy said...

sedih gila...saya ngs masa siap kan entri nih....

sob...sob....

puteri ain said...

kenapa lah begini..sedih..

aNis afifaH said...

huhuhuhu...

Halimatun Sa'adiah said...

aku tak percaya chenta....

AdyBudika said...

http://www.adybudika.com/2011/03/terima-kasih-kerana-bodohkan-saya.html ada sikit untuk awak..saya promosikan entri ini eh..sorry2 tak mintak kebenaran

mizzkechique said...

smpi hati dia buat mcm tu... sbr yer...


singgah dari blog adybudika, dia pomot tadi...

Mish Apple said...

kejamm!!

cik sessy said...

thankz suma...

bukan dia kejam...
dia xnak kecewakan saya kot...

huhuhuhuhuhuhuhuhuhu...

Sunah Mohammad said...

saya pun singgah jugak... nice entri..takpe, insya'Allah ade yang lebih baik untuk kamu...Allah Maha Tahu...:)

kathy said...

singgah dr blog adybudika..erm, awk sabar jela ye..selalunya kita akn jumpa org yg slh sebelum jmpa dgn org yg betul..

Chienta said...

aq bminat baca entry ni...best giler...kisah benar ka nie...sedihnya...setiap yg blaku ada hikmahnya..

Nabila Shamsudin said...

sy penah kene cmni..
mmg sgt sedih..
amek mase lame nk lupe.... :(
tapi skrg da ok... :)

Zue Cancer said...

penah kene lagi...kejam!!!saket hati huhhhh!!!!!!!!!laki mmg tak gune

Hafiz said...

selesai meng-reviu "terima kasih bodoh kn saya" btw its such a nice story. karya tulen ka..or copy paste...tp ttap best....salute...

cik sessy said...

karya tulen bha....
cerita hidup aku...
tiada copy dan paste ok..
hihihihii..

erinn kechiik said...

pengalaman mendewasakan. sy pun pernah kne mcm ni. & skg sy jd queen ter over control xboleh 100% percaya pd si dia.