Saturday, March 19

tabiat d facebook

facebook...
makin hari makin berbulu tengok..
macam macam ragam manusia d facebook ni...
walaupun friendlist aku takat 460 orang jer..
tapi cukup jugak la buat aku berbulu....
hihihihihihihi...

manusia kan...
dan FIY semua yang berfesbuk tuh memang manusia..
kalau ada kucing pun berfacebook aku tak tahu la...
setakat nih masih manusia lagi friendlist aku...
ekekekekekekekekeekekek....
ok da la mengarut !!!!

manusia memang azali nye macam-macam tabiat kan??
bertabiat....buang tabiat....peel..
dan tempat palink sesuai untuk membuang tabiat adalah d facebook....
ekekekekekekekekekeekek...
facebook...
semua d hujung jari anda....
ok ni setelah setaun kenal facebook k.....
antara tabiat-tabiat yang aku selalu tengok kat facebook....


  • tempat meluah kan perasaan....
         kan????ramai la sangat nak meluah ketidak puasan hati masing-masing...
         terutama sekali orang yang bercinta.....ekekekekekekeekke...
         ada masalah jer siap publish nih......xpa pesbuk masing-masing....
         tapi jangan kot nak cakap semua     
         benda kat fesbuk...kan????kan???nnt risiko anda mengumpul stalker agak tinggi...

  • lagi satu tabiat bila mengADD rakan kepada pasangan masing-masing....
          aku pun xtahu apa motif kan....da ADD bukan tegur pun...
          ker pasangan anda nak pasang pengintip  kat facebook??? ha hati-hati k....

  • buat facebook macam twitter....
          ha ni ramai.....setiap benda nak buat mesti publish kat fesbuk kan????
         "nak g makan"....."date with someone".....bla bla......
          adehhhhhhhhhhhhhh.....make a twitter dear...
          jadi xla post ko seorang jer kat wall orang....ok???

  • tempat mak cik -mak cik mengumpat..
         ok bukan makcik-makcik jer k....lelaki pun hado.....
         dalam facebook duk mengumpat.... dan aku pun sama...haizzzzzzzz... = ="
  • tempat ping blog.....
         yeahhhhhhh!!!!!  ni memang aku pun buat beb....
         hahahahaha..sebab aku tau ada pembaca aku bukan    dari golongan blogger jer..
         kikikikikikikikiikiikki....-aku perasan-


tapi rasa nya ok jugak facebook nih kan....
bila tiada kawan nak meluah...luah dalam facebook....
bila kawan-kawan in real life jauh ,jumpa dalam facebook...
kan???
well no so bad la biarpun  kita buang tabiat dalam facebook nih..


setakat nih tuh je la kot....  
cakap lebih-lebih aku pun buat jugak benda kat atas semua tuh....
so sama dengan la kita kan??? kita??? ker saya sorang jer..
ok pas ni aku nak tengok tinggal berapa la rakan aku d facebook selepas blog ni d publish..
ekekekkekekekekekekekekkeke...

ok bai!

2 comments:

Lucifer said...

manusia memang macam2.hehe

kak bz said...

btul2, bru beli stokin pun trus update status di fb...:D
tp fb memang best..