Friday, March 18

doktor pakar cinta d perlukan!

as-salam.....
hye apa habaq....
hari ni nak cerita sal cinta...
kalau nak tau saya nih ada ijazah sal cinta-cintun nih..
ijazah jer...
tak la tinggi mana pengetahuan nye sal cinta...
tapi ramai jugak la yang selalu bertanya jika ada masalah dengan pasangan masing-masing...
ekekekekekekekekeekke...
enough mengarut....

tapi seriously kawan-kawan aku lau gaduh ker kalau nak break ker atau d ambang kebreakkan dengan gf / bf mesti ngadu kat aku..
tapi bila turn aku nak mengadu aku lak yang kena ketawa...
huhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....
so sekarang aku nak ngadu kat sesiapa yang kesian kat aku buleh tak???
please.....please.....
tak peduli...korang da buka korang wajib baca...
ekekekekeekekekek...

ok serius!!!!!!
aku sekarang tengah bingung...
aku harap sangatt aku jumpa doktor pakar cinta kat dalam blog nih....
nak d mula kan cerita....
sekarang aku dalam dilema untuk memilih seorang teman hidup...
i mean teman "lelaki"
huhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...

soalan nak bagi sapa-sapa yang berminat nak tolong aku k!

a) korang nak pilih cinta jarak jauh ker dekat???
b)korang nak lelaki/wanita yang seumur ker atau yang lebih tua???
c)korang nak yang selalu ada bila d perlu kan tapi selalu menyakit kan hati atau yang selalu bz tapi selalu buat kamu rindu,senyum dan sayang..


ok tuh jer!!!!!!
hmmmmmmmmmmmmmmmm...
doktor pakar cinta sila baca dan bantu aku please!
kekekekekekekekekekeekekek...
bye!!!

3 comments:

Awangku Johan said...

salam ziarah dan salam perkenalan dari saya.. saya follow blog awak ek.. mai la singgah dan follow blog saya sekali.. ok thanks

Nordin said...

a: aku prefer hubungan jarak jauh.. well, ada satu budak ni aku suka dia sejak kenal dlm fb.. x penah jumpa lagi.. tapi kitorang selalu sms.. mmg byk merapu je.. tapi sgt bahagia bila berbalas2 sms walaupun x declare apa.. x penah pun sentuh psl perasaan masing2.. sbb aku nak luahkan perasaan tu bila da sampai masa je.. skrg x payah bg dia terganggu.. suh dia fokus pelajaran dulu..

b: yang ni, aku x kisah pilih mana satu.. seumur ke, muda ke, tua ke, klu dah ada rasa cinta, x mustahil boleh bahagia..

c: yg ni pulak, aku prefer yg slalu bz tapi bleh buat aku senyum, rindu dan sayang.. walaupun perempuan yg aku suka tu bz sbb dia study matrik berbanding aku yg study ipg, tapi aku bahagia sbb at least dia masih layan aku stakat ni drpd lngsng x.. hehe

eh, ni dah sesi meluah dah ni.. brr haha

cik sessy said...

nordi:tq!!

yup make sense kan...
pilih yang selalu bz tp bulih bagi macam2 rasa....
i agree....

thankz tau!