Tuesday, April 5

aku hidup untuk di dengki....ker????

ini luahan hati jer....

sudah penat layan drama dunia...
suda penat layan manusia yang perasan...

huhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...
agak nya aku memang hidup untuk d dengki....
dari aku sekolah sampai aku da keja aku masih rasa orang duk dengki kat aku ni....
adoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!
kadang-kadang rasa deja vu jugak...
setiap kali aku jumpa kawan baru aku akan rasa benda ni...
DI DENGKI!!!!!!!
aku tak tahu apa aku buat weiiiiii...

mungkin bila aku bercakap agak tajam....
agak pedas.....
tapi itu aku!!!
mulut memang macam longkang tapi hati agak cute ya.....
tapi still susah nye nak puas kan hati kome...
aku tak kacau da pun dia cakap aku jaga tepi kain dia....
mak aaaaaiiiiiiiiiiii....
banyak lagi nak fikir dik oiiii.......

aku da tak tengok muka ko pun...aku tak da cuit ko pun..aku tak da becakap dengan ko pun.....
tapi dia masih mahu kacau aku....
ya allah kau jauh kan la aku dari si pendengki itu...
aku sudah penat melayan dunia...
bagi aku rehat dan ingat masalah aku yang lagi penting....

sekarang aku tak tahu sapa yang jaga tepi kain sapa ni...
serius!!!!!!!
ahhhhhhhhhh!!!!
persetan kan semua..
tak tahu dek untung...
kalu bukan....................-ala-ala drama melayu-

malas nak mengungkit..
bila mengungkit aku ingat mak aku....

mak pesan:

jangan suka dengki....
jangan suka mengungkit...
jangan suka berkira.....

sebab nanti sendiri yang susah....
rezeki jauhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!
hidup tak tenang....
aku tak mahu cam tuh.......

pada pendengki....
jangan la harap muka cantik tapi hati busuk....
dan sampah is still a sampah...
aku takkan bercakap dengan sampah!

cantik ker!!!!!!!!

k bai...

3 comments:

perMYsirue bruTaL said...

ndk paya la ba ko pikir org bg2..kasi berat otakmu sak...

misz fae said...

abai kan org yg suke berdengki tuh!
mereka tak hot mcm awk!;)
dat y mereka dengki kot!

storyfromme said...

abaikan semua tu.kita buat hal kita,pekakkan telinga,butakan mata dengan orang dengki ni.