Friday, March 4

wanted a cat murderer!

jalan-jalan d facebook....
dan saya tengok sebuah video yang agak 18SG jugak la.....
sebab dalam video tuh seorang pengkid telah memijak dan memukul kucing....
ya allah...istigfar banyak-banyak aku tau!
aku pun tak la gemar sangat kucing,...
tapi aku xpernah pun pukul do!!!!

sungguh terlalu pengkid itu..
da la pengkid......
huhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...
nak cakap banyak pun xblh gak sebab aku tau dia a.k.a pengkid tuh tak kan pernah da nak buka internet...
ye la sebab da muka jadi cover facebook orang kan..
wanted as CAT MURDERER!!!!
ha amik ko pengkid!

yang mengheran kan.....
knp ya wujud manusia begitu....
rasa nya kucing tak la bahaya kan???
kan???kan??????
tak kan cakar kot lau ko tak kacau..
even ko kacau pun kucing tuh blah jer pun.....
heran manusia sekarang..
da terbalik..
manusia perangai binatang....
binatang perangai manusia...

k ni LINK nak tengok video....

dan ni pix c cat murderer...



harap-harap sapa-sapa jumpa "binatang" ni...
sila la buat balik pa dia da wat kat kucing tuh k!

bai...

3 comments:

Azrynna said...

kejam punya pengkid...xda perikemanusiaan...tgok sparuh jln je video tu..sbb xsggup nk tgok lg...huhu

CinoiLavigne said...

Erk..ngeri ka video tu? mau tgk tp takut x sanggup. mudah nyilu n geli n scary ni

Gen Fujita said...

Tak dapat cam benda tu jadi kat mana, tapi kalau kat US sana, confirm dah jadi buruan pihak berkuasa dia ni. Dah banyak kali orang dikantoikan kat sana sebab pendedahan video animal cruelty macam tu.