Sunday, January 30

nak jugak...

30012011
sunday...


hari nih tetiba dapat 1 energy bila buka mata td!!!!
hari nih aku nekad...
aku nekad nak berhenti...
opssssss!!!
behenti apa??
behenti buat blog merapu sal aku..
time to get serius!


hihihihihihihihihihi..
dari mana dpat energey tetiba nih.....
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
dr bebarapa idola aku dlm dunia blogging nih....
aku jeles gila tengok blog mereka...
aku da selongkar blog diarang satu-satu....
huhhhhhh..
makin jeles....


aku nak jugak!!!!!!




aku nak jugak jadi cam  mr muscle man!!.....
sebab abang ben nye blog hidup!!!
aku suka...
tiap pagi bila nak start buka blog....
aku terjah blog dia dulu...
blog xserius tp cerita benda serius....-cam na tuh-
hahahhahaahahahahahah...
lawak n best......
aku nak jugak jadi cam dia sampai bulih masuk majalah RAPI.....
xsangka...
orang yang aku adore masuk majala wei.....
proud jugak jadi follower walaupun dia xknl aku......
hahahahahahaahahaha..
abg ben 1 day aku nak jadi cam ko!






lain aku nak jugak jadi cam c shara bunga...
blog simple cerita hidup dia yang agak best.....
dari dia aku belajar wat blog aku jadi makin cute...-cute ker-
hahahahahah....
xsecute mana...
tapi aku memang suka dak shara nih.......
sebab aku nak jugak blog aku jadi cam blog dia.....
masuk majalah REMAJA....
wahhhhhhhhhhhhhhhh..
bangga gila......
hmmmmmmmmmmmmm...
bulih ka blog aku gtu....-thinking-






aku nak jugak cam ask sofian...
pandai jer wat header erk....
suka la.........
aku nak jugak........
dia the best la...
aku pun suka baca blog dia......
n most of all dia orang yang baik.....
like!!!!


n laik 1 aku nak sangat jadi macam ni..... lagu nih...
hahahahahahahahahah...




nak jugak cam kamu!!!
ya kamu....
blogger!!!
aku da nekad aku nak wat blog aku jadi blog berisi....
just wait n see....
harap sangat la bulih...
hahahahahahahahaha..
k la.....


tu jer.....


bye!!!













1 comment:

Aku Sofinah.L said...

wah thanks! hehe..
btw, GOOD LUCK untuk azam baru..hehehe...