Monday, September 23

INDAH ITU DIA!!!

masuk hujung bulan ni aku rasa da genap 5 bulan aku kerja tempat baru...
kerja yang ohsem..
aku rasa sebab enviroment nya yang ohsem...
kawan kawan yang ohsem...
semua....
termasuk dia...
eheeeeeemmmmm...

dia...
aku tak nak cakap pasal "cinta"...
sebab untuk aku cinta tu besar untuk orang sekerdil aku yang belum rasa lagi jumpa apa itu bahagia..
aku anggap dia CRUSH....

ini jadi di tempat kerja yang aku rasa dah cukup ohsem la setakat hayat aku ni...
walaupon.....
aku selalu pegang janji untuk diri sendiri..
will never fall in love di tempat kerja...
will never be with someone yang muda dari aku..
and most of all jangan bercinta lagi...

demmmmmm...
aku masih guna ayat cinta tuh...
macam celaka....
ini kisah 3 bulan hari tuh...
ya hari tuh...
indah...cukup indah...

mahu nya tak indah bila kau datang kerja sebab nak hidu bau minyak wangi dia jer..
kau datang kerja sebab nak tengok dia jer..
OMG!!!! serius ini crush aku di usia aku 25 tahun nak masuk 11 bulan ni...

aku kalau boleh nak datang kerja tuh nak tengok if he is okei jer...
dan dia aku tak tahu...
tapi dia tahu aku crush ke dia...
ye dia tahu..
so pedulik aku apa.....
aku suka dia tahu walau tahu tak berbalas..
sekrang kurang nye dia tahu...

dia balas jugak sikit peng crushan aku ni...
tapi aku rasa dia try to be nice...
sebab dia senior...
okei!!!!
things happen...
pegang janji bila berdua kita tahu kita siapa..
pegang janji untuk profesional di tempat kerja..
okei aku pegang janji,,,
aku memang bendul sikit.....
orang layan aku macam mana pun...
aku jenis mengiya kan..
perasaan orang itu penting..

dah kenapa macam entri nak sentap...
aku nak cerita indah nya DIA dan TEMPAT KERJA aku la weiii...

aku cakap indah bersebab..
indah wei datang kerja tengok dia...
indah weiii tengok dia senyum...
indah weiii dia bagi notes2 kecik just saying GOOD MORNING baby...
indah weiii bau dia...
indah weiii bila ego dia di tempat kerja and bila berdua tuh lain..
indah weiii bila dia selalu ada perhati kan setiap apa kita buat..
lagi indah bila hulur coklat bila aku sedih...

ya indah..
itu dia...
itu kisah indah kami 3 bulan lalu....
indah aku rasa tak tahu ke dia...
indah aku rasa aku ingat sampai bila bila....
indah yang sekejap...
indah itu kamu!!!!

TEMPAT KERJA DAN DIA MEMANG INDAH!!!!

1 comment:

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. Blognya nice.
Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)