Saturday, August 27

pengajaran ramadan...

sudah berhari hari rasa nya aku tak update blog.....
sengaja aku tak mahu untuk bercerita dalam blog...
sebab pengintip lagi ramai buka blog dari buka facebook aku....

suda hari-hari terakhir ramadan...
kalau di ingat balik...
tak la buruk sangat kejadian aku kan.. -bagi yang selalu baca la FB ngan blog aku ni-
dan betul cakap orang....everything happened for a reason....

dan raya tahun ni aku jadi single balik!!!
proud to be....dan harap berkekalan la....
ingat lagi sejak mula ramadan macam-macam jadi kat aku...
nak meratap menangis bagai...tapi bila dah nak habis ramadan ni rasa nya ini la kepuasan hidup aku cari...

TUHAN tunjuk kan semua pada ramadan ini.....
untuk aku lebih tumpu kan hidup pada keluarga kerja dan kawan-kawan....

TUHAN bagi aku menangis pada awal ramadan supaya aku boleh semyum d syawal nanti....

TUHAN jauh kan kau dari aku untuk DIA tunjuk kan siapa berhak atas hati aku......

TUHAN bagi aku kesusahan sampai aku tak boleh berdiri..
tapi akhir nya d akhir ramadan ini aku rasa rezeki melimpah sikit......

YA ALLAH...
ramadan ini cukup bermakna walaupun KAU jauh kan dia dari aku...
aku tahu semua  ini yang terbaik untuk aku.....

kembali merindu ramadan akan datang.....

(T T)



1 comment:

Pen Biru said...

ramdhan itu rahmat