Friday, May 6

selamat hari ibu mak!!!!

as-salam...


tak sedar almost hari ibu...
aku ingat kan lama lagi...
maklum la bz kerja..
so entri ni untuk my mom..


mak.......
selamat hari ibu...
maaf selalu buat mak marah....
saya tahu saya la anak mak paling nakal kan??
dulu selalu rasa tak adil...
sebab mak selalu marah saya...
semua benda saya buat mak bebel....
sampai satu benda yang palink saya ingat mak pernah gantung saya pas tuh pasang api kat bawa....
kejam kan??????
but no worries...
my mom memang strict...sebab saya tahu mak saya palink sayang saya..
ye la kan saya the last baby girl.....
hihihihihihihihihihihihihi..
mak saya tak lupa semua...bukan sebab dendam atau marah..
saja untuk ingat kan diri untuk jadi lebih baik dan lebih menghargai YOU as MY STRICTLY MOTHER...
thankz mom for being there when we need you...
terima kasih mak sebab jadi "AYAH" dan IBU kami...
mak la orang paling tabah dalam dunia ni..
terimah kasih mom.....


dulu selalu merengek kan......
semua kita nak...kita tak tahu susah nya hati seorang ibu bila tengok anak dia tak dapat rasa benda dia mau...
malam kita lena tidur..kita tak tahu mak kita nangis fikir apa la kita nak makan esk...
siang kita tahu pergi main jer..kita tak tahu ibu kita berhempas pulas kerja sebab nak bagi kita makan tempat tinggal cukup...
sekarang bila da besar....baru rasa susah nya jadi ibu...
sekarang bila da besar baru sedar kesian mak aku besar kan aku seorang-seorang jak....

mak saya sayang mak..
saya tak mahu terlambat untuk cakap saya minta maaf sebab selalu buat mak kecik hati....
hidup tanpa ayah buta saya lagi menghargai mak saya!
dont worry mom...
susah senang kita selalu ada....
jangan sedih-sedih ya.....

mak saya puan AISHAH berbaju kuning gtu...


selamat hari ibu mak.....

2 comments:

Simpleblanklife said...

Yeah, mak tetap yang terbaik!! haha good...:D

Simpleblanklife said...

Yeah, mak tetap yang terbaik!! haha good...:D