Wednesday, March 30

kejut kan saya bila da bulan 6!

tiket suda ada dalam tangan...
excited da lebih dari kepala da....
fikiran asyik ingat orang kat sana....
aku gila bayang nak sangat tengok tempat tuh....
tapi tension bila aku tunduk...aku tengok poket kosong je....
aku barink.....aku fikir....aku nangis.....

dapat ker aku pergi kat sana tuh weiiii!!!!!!

huhhhhhhhhhhhhh.....
kejut kan aku bila da sampai bulan 6 k...
sebab aku tak nak over excited...aku tak nak fikir sal cuti tuh!!!!!!






3 comments:

aNis afifaH said...

hahaha...aku pun trut risau bila ko balik2 cll cta sal mhu kL 2 hehehe...

aNis afifaH said...

hahaha...aku pun trut risau bila ko balik2 cll cta sal mhu kL 2 hehehe...

... said...

as salam..
oo..bulan 6..nak pegi melancong ke?

SAYA SUDAH CUNKAN BLOG SAYA ! SILA LA SINGGAH KAWAN KAWAN !

http://fadzli-rt.blogspot.com

dalam homepage ada tips nak kurangkan masa menunggu untuk masuk ke blog yang ringan/berat. jemput baca sebelum saya update entri baru pagi ni~ =)

saya reader baru dalam blog ni, nak tahu perkembangan blog ni~maka saya follow..
kalau ikhlas..follow la saya semula ;)