Wednesday, March 2

i'm a big fan of LENSA ROSAK!!!!!

as-salam n a very gud morning to all readers.....
-alah da macam anwar hadi la pulok-
hahahahahahahhaahahhaahha...

hokey...
tajuk kontrobesi.......
bagi sapa-sapa yang rajin berblogger tuh memang kenal la kot c LENSAROSAK nih....
kan????kan???kan???
xknl xpa......
cari link sendiri....
hahahahahahahahahhaha..

hari nih bukan nak join condem blog sapa2 noh.....
i saja bagi pendapat je...
xsuka jangan baca....
aku tau baca tajuk jer  ada yang duk menyampah ngan mamat tuh.....-mamat ker????-
for sure gila vavi aku suka blog tuh!!!!
sangat real hokeyyyyy......
mula-mula baca actually macam WTF jugak la...
sebab dia berani sangat nak cakap direct sapa-sapa dia xsuka...
tapi bila fikir sedalam mungkin....
okey jugak blog nih......
xla PLASTIK sangat kan.......

aku suka...sumpah aku suka beb!!!!!
dia a.k.a LENSAROSAK macam 'suara' untuk newbie nih......
blog dia bukan nak menjatuh kan sapa2 sebenar nya...
cuma cara teguran yang agak tajam untuk blogger2 d malaysia nih.....

okeyyyy!!
now i've got a new idol....
sumpah sokong samapi mati itu blog...
hahahahahahahahahahahahhaha....
dan kepada sapa-sapa rasa tersindir tuh buat sindiran sebagai pemacu untuk maju kan blog korang....
dan lagi satu entri terbaru LENSA ROSAK akan i ingat sampai bila2....
nak buat blog tak payah nak penyokong dari orang kuat blog nih...
berdikari n banyak baca buku....
so pada blogger baru macam i...rasa nya its a good advice....
nak harap orang lama backup kita bila la gamak nye tuh.....
so kena berdikari tuk majukan blog sendiri!!!!!

k la.....
bai!


p/s:
bukan nak bodek tapi tulus dari hati i'm a big fan of LENSAROSAK!


7 comments:

Gen Fujita said...

Takde masalah, setiap individu ada hak sendiri untuk meminati orang lain tak kiralah siapa. :)

cik sessy said...

hihihihihihihih....
bukan nak sokong dia malu kan sesiapa..
tp suka blog yang tidak PLASTIK!

Sasa Al-Sharif said...

aku x kenal tapi nama tu mcm familiar. bagi la link sekali :)

nelly said...

yeah .dia berani tulis tajuk yang memangnya hot .

CinoiLavigne said...

Good Luck utk semua. dunia blogging terlalu luas dan subjektif.

cik sessy said...

http://lensarosak.blogspot.com/

sasa..
tuh na.....

yup..
he is the real blogger..

fiqkbe said...

nk pegi terjah la sapekah insan tu =P