Tuesday, March 15

BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN!!!

aku nak join segmen enchek ben,....
sebab aku tengok blogger sabah 2 orang jer....
mak aiiiiiiiiiiii...
xmau kalah......

ok syarat-syarat nye....






*sila ceritakan latar belakang anda...

  -nama noraniza heroin..umo da 23 tahun..tengah berkerja....
 mula aktif berblog tahun lalu sebab putus cinta..ngeeeee......
sekarang duk d tawau sabah...dan saya ini mix @rojak buah....
mak saya filipino dan bapak lak kagayan...(pure sabahan la)..

*profession anda sekarang...

- seorang kerani/teller/banker/ dan yang sewaktu dengan nye...
hahahahahahahahahah...actually bekerja d sebuah syarikat pengiriman wang antrabangsa...
wah gituu!!!!hahahahahahahahah....tapi betul la!aku seorang TELLER!

*blog favourite anda...kenapa???

-blog febret semua yang ada d bloglist OTAI d sebelah kiri ini blog...
suka semua..sebab mereka rajin update blog....ok...-done-

*blog yang anda tak suka masuk...kenapa???

-ntah...susah cakap sebab blog saya pun ada yang tak suka...hahahahahhahahah...

*impian terhadap blog anda??

-harap -harap blog ni tidak lagi d hacked dan d masuki virus
 dan paling penting harap blog ni xsunyi dengan pembaca dan entri....

nak ker join jugak??? cni kelik kelik kelik...
ok bai...

19 comments:

yanty said...

aramaiti...hahahaha...
jalan2 dr segmen abg ben....
da follow cni....

mas.saari said...

singgah dari segmen BA
salam perkenalan...

seronoknya dapat kenal blogger2 dari pelbagai negeri!

.::cintabungablogspot::. said...

salam singgah dari segmen blog kelahiran :)


jom jenguk orang MELAKA jugak. heheh

http://ikmalira87.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

elnino moona said...

salam kenal blogger sabah..
dtg melawat dr blog abg ben..

cik blogger said...

aku jugak blogger sabah!

jom unite!!

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

apisv2 ikut negeri johor

shah-kayrul said...

salam kenal..terjah dari blog ben

terbang jauh ke negeri sabah pulak

Firdaus Kasim said...

awk, leh join lagi ke?

Tips Menghilangkan Rasa Takut Tengok Cerita Hantu

Firdaus Kasim said...

awk, leh join lagi ke?

Tips Menghilangkan Rasa Takut Tengok Cerita Hantu

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum.. aii.. Nadh orang utagha la.. Nadh dari Penang. salam lawat dari Blog enchik Ben. Salam kenai noh.. jumpa2 tu tegoq2 la noh.. ;)

nadiemsharmz said...

salam...dtg melawat dr BA punye segmen..jom jengok cni lak--- >

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

cik ayin said...

blogger pahang sini..keep blogging :)

Woofer Storm said...

dtg lepak sni,boleh ba kalau ko..blogger sbh dtg bertandang..heheee


follow sni^^

Rafi Nilhan said...

salam dari negeri jiran.. :)

http://kchhitam.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

khairiyah said...

salam kenal..dr selangor ke sabah lak..over d sea ni..hihi..da follow..jenguk sini lak jom ^^

http://kayriearies.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

QueenImah said...

salam perkenalan...wahhh kita sedaerah dan senegeri..tawau bah juga...=)

Kei Seichi said...

orang melaka datang melawat dari blog abg ben..
salam perkenalan...
http://geekzster.blogspot.com/

pRiNCe said...

SELMAT BERKENalan..
dtang dari blog bro ben....
saya pun newbiee gak...
tapi tak dapat join...
jom jadi member nak?

Hannah's Collection said...

hye girl!
http://hannahapparel.blogspot.com/