Tuesday, February 8

SAMPAI SERU.....

haluuuuuppppppp.....
baru nak hapdate..
xc-hat beb ari nih..
aku bemalam dalam toilet d sebab kan makan makanan yang jahat.....
hahahahahahahahaha...
ni la padah nye lau main telan jer...
hmmmmmmmmmmmmmmm..
tobat xmakan kat tempat tuh dah....

hokeeeeeeeehhhhhhh....
now topic....
topic2 intelektual d diskusi....
hahahaahha..
lagu tuh..

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
sebelum nak mula nak try tanya korang dulu....

s e b a b   a p a  k o r a n g   p a  k a i   s h a w l / t u d u n g??????

i k h l a s   k e r   n a k  p a  k  a i.....

huhhhhhhhhhhhhhhh...
saja tanye...
aku suka tengok wanita pakai shawl/tudung..
aku bukan songsang k...
aku suka jer tengok......

n dulu aku pena ckp kat kawan2 aku.....
aku akan pakai tudung bila sampai seru.....
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..
bukan nak menunjuk....
tp rasanya aku da ready kot.....

akhir nya....
sedih doe.......
korang xrasa mesti korang rasa aku ni tunjuk2...
aku xkisah........
ni blog adalah diari aku...
hahahahahahahahahahahahahaha....
bulih ka pakai tudung lau mulut jaht cam aku...
hihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
xpa la pelan2 kan.......

doa kan saya.......
n rasa bersyukur sangat bb pintu hati terbuka masa masih sempat nih...
alhamdullilah....


bye!!!!

3 comments:

mr_mrs mikko said...

eya bha..
btudung bkn mo bpesen ja kan..
buli ikut tu fesyen,
tp agak2 laa...

jd start suda pkai tudung?

nieza said...

hihihihihihihi...

AKAN PAKAI....

niat kena btl jan harap pujian org tuk ckp kita cantik lau betudung kan??

Anne Nurain said...

betol tu.. mo pakai tudung, niat kena betul.. lau da pakai, ada orang ejek biarkan jak dorang... :)