Thursday, February 24

100 follower.....

ucapan ni d buat khas tuk suma follower aku!!!

hye korunk!!!!!
hihiihihihihihihihihihi...
alhamdullilah pagi ni bila buka belog dan tengok follower dah 100 orang....
yeahhhhhhh...
sangat excited.....
tidak pernah terfikir akan mendapat follower sebanyak nih.....
teringat masa mula-mula berblog dulu...
follower mak aiiii 5 orang jer.......
kesian kan????
mula-mula kan tak tau wujud group blogger...
tu pasal xramai follower....
tapi xramai pun still dia orang baca gak....
kan?????
hahahahahhahahahahah....
sekarang ada lagi ker baca blog aku nih??

hmmmmmmmmmmmmmmmmm.....-thinking-
tapi sekarang agak segan tuk berblog bila follower da ramai nih....
kekekekekekekekekekekeke.....
blog buruk tapi da ada follower....
bangga ckit.....
thankz suma...
especially tuk yang ke 100 tuh....
100 beb !!!!

aku kecoh sebab follower da 100..
orang follower da beribu diam-diam je....
biar la...
aku ter EXCITED la......

k la bai..
nnt ada yang jeles lak...

3 comments:

CinoiLavigne said...

Wah. Tahniah. Keep it up apa mau segan pula kann

CinoiLavigne said...

Wah. Tahniah. Keep it up apa mau segan pula kann

cik mieza said...

betol2..xpyh segan2..
mieza yg ade follower 60lbey je ni da rse kembang semangkuk..huhu ;)