Saturday, January 1

koleksi for 2011

eheeeeeemmmmmm...
aluppppppp...
ari nih nak wat list collection tuk jadi boyfriend aku....
wakakakakakakakakakakakakakaka...
trep cantik lagi ya.....
biar la....
nak jugak...
nak perasan ckit2 jer nih k....
korang layan ja la yer.....


ok the nomineees are!!!!!!!
awal ashari...nak cam nih coz suka cara dia ckp


farid kamil!!!! nak cam nih jugak coz hensem sanagt2....


zizan...i loike pak lawak....bulih wat i ketawa ari2 kan...

que haidar.....lama da ngidm kat dia nih...
taun nih mesti nak dapat..



wonbin!!!!!adehhhhhhhhh buat ke 350 laki nya aku jatuh cinta...
lau dapat kompom kawen terus!!!


n  last nominees is..........
------------drum roll--------------------



nak yang nih bulih dak??
yer???????
yang kat atas tuh scandal ajer la erk.....
seriuosly saya nak nih!!!!






hahahahahhahhahaahhahaahahah!!!!
habis da...
jan ada terasa lagi tau........
saja jer...
yang last sekali tuh jer betul...



2 comments:

Lina said...

bangga eh yg d bwh skali tuh..kena ganding sm2 org terkenal pujaan wanita..dia jg jadi pilihan..

nieza said...

hahahaahahahah...
tp sayang dia xbulih baca gak blog nih...