Tuesday, December 7

pEnGkRiTiK tIdAk BeRgAjI....

07/dis..........
awal muharam.......
selamat tahun baru umat islam sedunia.....
pasang azam mudah2an tahun baru  ni lebih baik.....
insyaallah...
jan tunggu 31/dis la....


lambat....
hahhaahhahahaa.....
-habis-


sekarang nak cerita sal pengkritik tidak bergaji yang ada d facebook....
hmmmmmmmmm...
ramai sangat nak jd pengkitik.....
kalau la ada uji bakat tuk cari pengkritik hebat kat tv tuh..
aku rasa mereka tuh patut cuba.....
aku tak tahu pa yang mereka nak kriktik kat facebook tuh....
kalau kat blog nih buleh percaya la kan...
ni facebook...
hmmmmmmmmmmmm.....


korang jeles ker tau korang nak saiko aku jer....
tanya aku sal hidup aku...
aku mana buleh nak share kat korang semua..
so harap faham la ya...
hint2 je tuh buleh la....
aku ada matlamat hidup...
aku tak kan gtau org selagi lum tercapai.....
harap kamu faham la....


huhhhhhhhhhhh...
cam artis lak rasa.....
hahahahahhahahhaaha..


xpa la...
asal korang puas k...
aku ada rahsia sendiri...
so plz la jan gara2 bacat sampai ckp aku ni mengada2....


hahahahaahahahah...


korang terasa????
korang cakap aku tadi aku tak terasa ker???
hmmmmmmmmm...


k out....



pix menyindir....
thankz google..

2 comments:

♥ cik mija ♥ said...

ada pengkritik baek..yg bagi nasihat yg baek.tak semua kritik benda bodoh.eheks!

nieza said...

tp drg yang kritik judge dulu sebelum tau hal sebnar..

bikin sakit jiwa..