Monday, November 22

ShOrT tErM mEmOrY lOsT!!!!!

eheeeeeeeemmmmmmm!!!!!!


ya allah!!!
pa nak jadi kat aku nih.....
cepat sangat lupa la.....
semenjak dua menjak nih cepat sangat jd amai...
huhhhhhhhh....
napa nie wei????
nak ckp aku byk fikir...
xkot....
biasa ja......


tp kenapa ka aku sepertinya ada AMNESIA???
buat sumthing n lepas 5 mint ke stengah jam aku akan lupa pa ku wat.....
mcm td buat acct twitter.....
baru setengah jam aku tutup da lupa password n username.....
huh....
da 3 kali aku wat twitter nih...
benda yang sama jadi....
lupa password.....


adehhhhhhhhhh...
lau dulu aku la tukang igt suma...
hanpon suma famili aku aku igt...
kawan seofis punya nombor pun akuleh igt dulu....
even my maxis number yang baru sebulan xon pun aku leh lupa!!!!!
adooooooiiiiiiyyyyyaaaaaiiiiii!!!!


knp ka aku nih???
nak kata aku da terhantuk xjugak....
xpena pun urg ketuk kepala aku nih...
but why?????


xkan bb doa aku selalu...
hahahaahahahahha...
dulu pernah gak ckp kan bgs lau 1 day aku bgn n never remember anything....
tp xkan la wish aku da d tunai kan...
siksa gak erk.....
huhuhuhuhuhuhuhu.....
jan la sampai xleh igt birthday....fon number....password.....


warrrrrrggggggghhhhhhhhhhh!!!!!!
jan la sampai lupa sal keja...famili...n c BOB ya.....
huhhhhh...
kdg2 terfikr ni mesti terTAGDAN ngan cita kan tv 3 tuh...
SERIBU KALI CINTA.....
perempuan tuh kena amnesia jugak...
adehhhhhhhhhhhh...
jangan la....
susah siot lau byk d lupa nih,....
terus xda kenangan dalam hidup nih....


huhhhhhhhhh.......
k la.......
mau yoga nih...
tenang ka fikiran n cr blk pa password twitter aku....
argggghhhhh!!!




1 comment:

missieza207 said...

hahaha..bleh2nya ko dik..
kan org2 lama pernah pesan
kata2 itu satu doa
kan dah kena..
naa apa lagi mkn kismis minda bnyk2 ar..hehe